Volg ons op:

Uniek traineeship voor Supply Chain Management

Waarom kiezen voor In2Talent

Met de instroom van jonge en hoogopgeleide Supply Chain Management talenten via In2Talent beschikt u over capaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en staan garant voor een zorgvuldige selectie op competenties, vaardigheden, gedrag en ambitie. Met In2Talent werkt u met dé specialist op het gebied van werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge SCM en inkoopprofessionals.

Uniek In2Talent traineeship

Doordat onze ervaren senior SCM professionals onze talenten intensief begeleiden en coachen heeft u altijd zekerheid over de kwaliteit van het werk. SCM talenten krijgen bij ons de ruimte om te leren, gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in Supply Chain Management en zich persoonlijk verder te ontwikkelen.

U heeft altijd voldoende SCM capaciteit, krijgt vernieuwende inzichten op de werkvloer en behoudt de aanwezige kennis op de werkvloer.

Door onze begeleiding on-the-job en de intensieve samenwerking met u kunnen we de beste resultaten boeken. Voor u en voor onze SCM talenten. U kunt daarnaast uw eigen SCM talenten door ons laten opleiden. Door ze mee te laten lopen in ons unieke In2Talent traineeship kunt u ze versneld verder brengen.

Uw voordelen

  • Lagere kosten doordat we werken met jonge talenten
  • Snelle toegang tot SCM capaciteit
  • Zekerheid door uitstekende begeleiding
  • Flexibiliteit in het werven van jong talent
  • De mogelijkheid om eigen SCM talent te laten opleiden
Volg ons op: