Volg ons op:

Hoe talent uw organisatie versterkt

Versterk uw Supply Chain organisatie met jong talent

Met de instroom van jonge en hoogopgeleide SCM talenten via In2Talent beschikt u over SCM capaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik. En als u onze junior consultant op termijn in vaste dienst neemt, anticipeert u op de vergrijzingsproblematiek en investeert u in de ontwikkeling van uw organisatie.

Hoe het werkt

In het geval van tijdelijke versterking inventariseren we samen met u het niveau van de opdracht, zodat we een consultant met het juiste niveau kunnen selecteren.

Zoekt u een jong SCM talent om voor de langere termijn in te stromen, dan leggen we in de selectie ook meer nadruk op de cultural fit.

Gedurende de detachering evalueren we regelmatig met elkaar om de voortgang en de ontwikkeling te bewaken. Elk talent heeft vanuit In2Talent een persoonlijke coach. Daarnaast ondersteunen onze eigen ervaren InQuest specialisten de junior consultant tijdens de gehele duur van de detachering. Daarmee hebben onze jonge SCM professionals altijd een extern klankbord.

Wij kunnen ook uw eigen SCM talenten opleiden. Door ze mee te laten lopen in ons unieke In2Talent groeiprogramma brengt u ze versneld verder.

Uw voordelen

  • Lagere kosten doordat we werken met jonge talenten
  • Snelle toegang tot SCM capaciteit
  • Zekerheid door uitstekende begeleiding
  • Flexibiliteit in het werven van jong talent
  • De mogelijkheid om eigen SCM talent te laten opleiden

Waarom kiezen voor In2Talent

Met In2Talent werkt u met dé specialist op het gebied van werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge SCM en inkoopprofessionals. Wij staan garant voor een zorgvuldige selectie op competenties, vaardigheden, gedrag en ambitie.

Onze intensieve begeleiding en coaching van het SCM talent op de opdracht geeft u zekerheid over de kwaliteit van het werk. Coaching en begeleiding op maat betekent dat we continu contact hebben en kunnen bijsturen als dat nodig is. Daarnaast heeft u altijd directe toegang tot de kennis en het netwerk van InQuest.

Volg ons op: