Volg ons op:

Missie en visie

SCM kennis en -capaciteit

Wij zijn ervan overtuigd dat Supply Chain organisaties door de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt mensen nodig hebben die willen blijven leren. Mensen die verder kijken, hun verantwoordelijkheid nemen en doorzetten. Daar zal de komende jaren het verschil worden gemaakt.

Missie

Onze missie is om Supply Chain Management organisaties toekomstbestendig te maken. Dit doen we door inzet van jonge SCM professionals en door te helpen om de juiste kennis, competenties en ervaring op de juiste plek te krijgen én te houden.

Met de instroom van jonge en hoogopgeleide mensen via In2Talent beschikken onze opdrachtgevers over capaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik. Doordat onze ervaren SCM professionals onze junior consultants intensief begeleiden en coachen zijn onze opdrachtgevers geen extra tijd kwijt aan begeleiding, maar hebben ze wel lagere kosten. En als onze opdrachtgevers de junior consultants op termijn in vaste dienst nemen anticiperen ze op de vergrijzingproblematiek.

Het vak Supply Chain Management verder brengen

Wij willen voorop lopen door met talenten en opdrachtgevers te werken die weten welke competenties nodig zijn om het vak Supply Chain Management verder te brengen. Door intensieve samenwerking en begeleiding on-the-job kunnen we de beste resultaten boeken voor onze SCM talenten en voor onze opdrachtgevers. Op de korte en op de lange termijn.

Capaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik

We hebben al meer dan 15 jaar ervaring als specialist in werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge SCM en inkoopprofessionals.

Met ons unieke In2Talent groeiprogramma helpen we SCM talenten zich in relatief korte tijd te ontwikkelen tot onderscheidende SCM professionals. Daarbij staat het leveren van een concrete bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van Supply Chain organisaties centraal.

Onze kernwaarden

  • Snel
  • Flexibel
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Volg ons op: