Volg ons op:

Bedrijfsprofiel

De juiste kennis en ervaring op de juiste plek

In2Talent is onderdeel van InQuest en heeft al meer dan 15 jaar ervaring als specialist in werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge SCM en inkoopprofessionals.

Organisaties hebben door de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt mensen nodig die willen blijven leren. Mensen die verder kijken, hun verantwoordelijkheid nemen en doorzetten. Deze mensen vindt u bij In2Talent.

Het verschil maken

Met de vergrijzing en een jonge generatie die veel in beweging is op de arbeidsmarkt is de ultieme uitdaging voor Supply Chain organisaties om de juiste kennis, competenties en ervaring op de juiste plek te krijgen. En te houden. Daar zal het verschil worden gemaakt. Daarom is InQuest in 2011 gestart met The Next Generation Sourcing, waaruit in 2013 In2Talent is ontstaan.

Kennis behouden, nieuwe inzichten ontwikkelen

De gemiddelde leeftijd van werknemers was in 1990 nog 36,2 jaar, in 2011 was dat al 41,2 jaar (bron: CBS). Kennis en capaciteit stromen uit, jonge instroom met de juiste vaardigheden wordt schaars.

Oudere werknemers hebben meer arbeidsjaren en dus meer kennis en ervaring verzameld. Dat maakt ze echter niet per definitie betere werkers, zo leert Duits onderzoek. Bovendien bestaat de kans dat ze ‘vastroesten’ in vertrouwde denkpatronen of moeite hebben met het oppakken van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen.

De oplossing zit in verjonging op de werkvloer en samenwerking. Een mix van jong SCM talent en ervaren professionals voorkomt dat kennis verloren gaat en zorgt voor de beste dynamiek binnen uw organisatie.

De beste resultaten

Wij willen voorop lopen door met talenten en opdrachtgevers te werken die weten welke competenties nodig zijn om Supply Chain Management verder te brengen. Door intensieve samenwerking en begeleiding on-the-job kunnen we de beste resultaten boeken voor onze opdrachtgevers en onze SCM talenten. Op de korte en op de lange termijn.

Onze opdrachtgevers hebben altijd voldoende SCM capaciteit, krijgen vernieuwende inzichten op de werkvloer en behouden de aanwezige kennis op de werkvloer. SCM talent krijgt bij ons de ruimte om te leren, zich persoonlijk verder te ontwikkelen en gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in Supply Chain Management.

Ons unieke In2Talent traineeship zorgt voor:

  • Zekerheid over de kwaliteit door uitstekende begeleiding
  • Lagere kosten doordat we werken met jonge talenten
  • Flexibiliteit in het werven van jong talent
  • Vernieuwende inzichten op de werkvloer
  • Behoud en uitbreiding van de aanwezige kennis
  • Snelle toegang tot SCM capaciteit
  • De mogelijkheid om eigen SCM talent te laten opleiden

Het resultaat: uw organisatie is klaar voor de toekomst

Volg ons op: