Volg ons op:

Uitnodiging: mini-seminar "Big Data in logistiek"

17-03-2017

Het is 2017, het jaar van Big Data. Data is volwassen geworden met meer mogelijkheden en een bredere horizon. Met behulp van advanced analytics kan small & big data worden gebruikt om groeikansen te benoemen en concurrentievoordeel te behalen.

Om het inzicht en bewustzijn van de toepassingen en mogelijkheden van Big Data te vergroten organiseren wij op donderdag 13 april van 15.00 uur tot 17.15 uur in Eindhoven een bijeenkomst over dit thema, waarvoor wij u van harte uitnodigen.

Jeroen de Haas, (Big) Data pioneer, spreker en eigenaar Bright Cape, deelt zijn graag een aantal praktijkcases met u.

Met de analyse van big data en geavanceerde algoritmes lost Bright Cape planningsvraagstukken binnen de logistiek op een slimme manier op. Daarbij gaan zij van strategisch tot operationeel niveau. Zij spitsen zich toe op vehicle routing planning, production planning, warehouse optimization, demand forecasting en staff planning binnen e-commerce transport, retail en health care.

Opvolgend op Jeroen gaat Niek Visarius met een aantal praktijkvoorbeelden de complexiteit en het belang van data uitleggen. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op een aantal praktijkvoorbeelden van de klanten van zijn bedrijf.

Programma:
15.00 uur: Ontvangst
15.15 uur: Presentatie Jeroen de Haas - Bright Cape
16.30 uur: Presentatie Niek Visarius
17.15 uur: Start borrel
18.30 uur: Sluiting

Locatie
Seats2meet.com Strijp-S
Torenallee 24 "Apparatenfabriek" 5617 BD Eindhoven

Strijp-S is goed bereikbaar met de auto, bus en trein 

Aanmelden via: besjes@inquest.nl

Volg ons op: