Volg ons op:

Veranderingtraject technisch installatiebedrijf

Organisatie in ontwikkeling

De inkooporganisatie van een technisch installatiebeheerder kampte wegens marktontwikkelingen met een tijdelijke ondercapaciteit. De organisatie had een directe behoefte aan de uitvoering van meerdere projecten ter verbetering van de efficiëntie. De projecten hadden betrekking op contractbeheer, contractmanagement, categoriemanagement en prijsindexering.

Resultaat

In2Talent heeft de projecten snel opgepakt, uitgewerkt en binnen termijn kunnen afronden. Het project categoriemanagement is daarbij met ondersteuning van In2Talent opgestart. Hiervoor zijn meerdere spend-analyses uitgevoerd en is geadviseerd bij de strategiebepaling van de verschillende categorieën. Verder is het contractbeheer gecentraliseerd, de kwaliteit van het contractsysteem geborgd en de prijsindexering op advies uitbesteed. Tot slot heeft In2Talent bij de afronding van de projecten de inkooporganisatie kunnen adviseren op de kansen van vervolgtrajecten.  

Concrete werkzaamheden

De inkooporganisatie is door In2Talent ondersteund door:

  • werkprocessen en data te analyseren
  • meedenken in creatieve oplossingen
  • leveranciers te woord te staan
  • lead nemen bij de implementatie
  • adviseren in vervolgtrajectenDennis Voermans

Voor meer specifieke informatie kan je terecht bij Dennis Voermans 06-51089230. Dennis is inkoopprofessional bij In2Talent.

Volg ons op: